14/08/20 - 16:34h

“Federer nema povlašćen tretman u odnosu na Novaka, sam je stvorio imidž savršene osobe”

 

Marion Bartoli gostovala je u Tennis Majors podkastu i komentarisala odnos koji mediji imaju prema Novaku Đokoviću i Rodžeru Federeru.


Izvor: USA Today

Voditelj emisije istakao je da Rodžer Federer ima povlašćen tretman u odnosu na Novaka Đokovića, te da se on u medijima tretira kao “svetac”, a Đoković kao “demon”.

– Na to je izuzetno teško odgovoriti. Ne mislim da uvek štitimo Rodžera, već da je on uspeo da stvori imidž savršene osobe. Poznajem ga, pa mogu da kažem da to nije daleko od istine, ali i on je naravno ljudsko biće i može da pogreši – videli smo pre nekoliko dana na Tviteru kako se fotografiše bez maske i uzima olovke od svih. Apsolutno je tačno da ume da pogreši, ali ne mislim da je tolika razlika između tretmana koji pružamo Rodžeru i tretmana koji pružamo Novaku, taj komentar je prilično grub. – rekla je Bartoli i dodala:

– Mislim da će Novak mnogo naučiti iz svega što se desilo u poslednje vreme, da će sagledati posledice i na osnovu toga izgraditi imidž za budućnost. Mislim da ne moramo da kažemo da je Rodžer bog među ljudima i da ne smemo da mu sudimo šta god da uradi, to je već preterano.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Marion Bartoli, Novak Djoković, Rodžer Federer, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.