18/08/23 - 14:01h

Endi Rodik: Kada igra Novak, sve izgleda lakše nego što zaista jeste

 

Pznati teniser nije štedeo reči pohvale nakon odlične partije našeg tenisera.


Foto: Adam Glanzman/Getty Images North America

U skorašnjem intervjuu koji je dao za Tenis Čenl (Tennis Channel) Endi Rodik se još jednom osvrnuo na Novakovu igru, ali i formu koja ga krasi od početka sezone.

– Novakov rekord protiv Gaela Monfisa skoro da može legalno konzumirati alkohol u Americi (osvnuvši se na skor od 19-0). Šalu na stranu, Monfis nikako ne može biti krivac za poraz. Ovo je ipak bila Novakova odlična partija, od početka do kraja. Iznova sam oduševljen kako Đoković može tek tako da pauzira sezonu, a zatim da nastavi gde je stao, tome prisustvujemo poslednjih nekoliko sezona. Kada vidiš kako on igra čini se da je sve lakše nego što zaista jeste. Večeras je imao odlične udarce i to vrlo teško pada za protivnikov moral, odnosno kada ti se čini da si poražen i pre nego što počne meč.- izjavio je Rodik za poznati teniski kanal a zatim je nastavio u sličnom tonu:

– Pogledajte samo tu veštinu Novaka Đokovića, njegovu sposobnost da igra disciplinovan i kontrolisan meč. Brzina i kretanje na terenu, u svemu se nosio sa Monfisom, ali on kao da ima još jednu dodatnu brzinu.- zaključio je svoje impresije Rodik.

(Tenis Uživo, D. Raičević)


Teme:   Endi Rodik, Masters, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.