28/03/20 - 14:55h

Džumhur: Nema poente nastavljati u avgustu, možda se otkaže cela sezona

 

Bosanskoercegovački teniser Damir Džumhur ne veruje da će se teniska sezona nastaviti u junu.


Foto: Matthew Stockman/Getty Images Europe

Trenutno je zvanično obaveštenje da će se teniska sezona koja je obustavljena zbog korona virusa nastaviti u junu, ali ima dosta mišljenja da će se pauza još pridućiti.

– Pričajući sa ostalim igračima, imamo velike sumnje da će se sezona nastaviti početkom juna. Kako stvari stoje, suspenzija će se skoro sigurno produžiti. Vrlo je moguće da se i cela sezona otkaže, na primer. Mi ne vidimo poentu vraćanja sezoni u avgustu. – rekao je Džumhur.

Damir se nalazi kod kuće u Beogradu.

– Vežbam u kući, pokušavam da radim improvizovanu teretanu i održavam ‘fiziku’ koliko god je moguće. Do pre nekoliko dana, kad je bilo lepše vreme, trčao sam napolju. Kad se popravi vreme verovatno ću izaći na teniski teren. Dobra stvar je što u Beogradu ima dosta privatnih terena na kojim može da se trenira, tako da pokušavam u svakoj prilici kada mogu da treniram.

Kao i u Srbiji, i u BiH uveden je policijski čas.

– Manje-više pratim situaciju u BiH, znam šta se dešava. Ovde je policijski čas nešto ranije, od 17 sati. Mislim da to nešto previše ne menja situaciju. Ako nešto imam to da obavim to završim u toku dana, tako da ostatak provodim kod kuće. Želim da budem odgovoran građanin, isto kao što bih bio i u BiH. Slušam organe vlasi koji kažu da izlazimo što manje, samo u nužnim situacijama i kada je potrebno. Mislim da je to pravi i jedini način da se ovo što prije zaustavi i zavri.PROČITAJTE JOŠ:

[/box]

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Damir Džumhur, Damir Džumhur, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.