07/11/22 - 14:07h

Đoković: Neću da pričam o povredi, jer ćete je iskoristiti kao izgovor za poraz

 

Novak Đoković imao je problema sa povredom u trećem setu finala u Parizu, ali nije želeo da govori o tome na konferenciji za medije.


Tenis Uzivo live prenos Novak Djokovic

Getty Images Asia

Rekao je da nije ništa što se i inače ne dešava posle nekoliko vezanih mečeva.

– Ne bih previše da pričam o tome jer ćete to iskoristiti kao izgovor za moj poraz. Ne, sve je bilo u redu. Normalno je kad igramo dan za danom, ponekad se dogodi povreda. Borio sam se do poslednjeg daha. Ovo samo nije bio pobednički dan za mene. – rekao je srpski teniser.

Sledeći turnir koji će igrati je ATP finale u Torinu, od 13. novembra.

– Svaki poen je važan u ovoj fazi moje karijere. Kad god igram trudim se da pobedim, to nije tajna. Takav mi je mentalitet, pristup za Torino. Osećam se dobro na terenu. Naravno da sam razočaran ovim porazom, bio sam blizu cilja. Svelo se sve na nekoliko poena. Nivo tenisa koji pružam je visok i imam svoje izglede. Tamo je svaki meč finale. Nema lakog meča. Morate biti spremni, sveži i dostupni. Imate dan između svakog meča tako da ću odmarati između susreta, to je dobra stvar. Videćemo, igrao sam tamo prošle godine veoma dobro. Igrao sam polufinale. Znam da je veći odskok, Teren je vrlo brz, servis mora da bude dobar. Biću tamo par dana ranije, da treniram. Nadam se da ću biti u najboljem izdanju.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.