23/01/24 - 13:07h

Đoković i Kirjos, poljubac pa “on court”: Izuj se, popni na vrh drveta i visi naopačke (Video)

 

Očigledno su Đoković i Kirjos razvili poseban odnos, a znamo kako je bilo…


Source: Michael Dodge/Getty Images AsiaPac

Nakon pobede nad Tejlorom Fricom i plasmana u polufinale, Đokovića je na terenu intervjuisao Nik Kirjos.

Dobro je videti te, izgledaš dobro u kabini, ali ovde još bolje, nadam se uskoro i s reketom u ruci – rekao je Novak Australijancu, koji na ovom turniru nema ulogu na terenu, već u komentatorskoj kabini Eurosporta.

Mnogo sam se mučio tokom prva dva seta,igrao je kvalitetno, jako dobro servirao, stajao blizu osnovne linije, nije mi dao da dišem i bilo je teško pronaći bilo kakav ritam. Baš je bilo vruće…

Mučio si se sa brejk loptama, u jednom trenutku si imao nula od 15?

Osećao sam se kao kao da igram protiv tebe. Tejlor ima jedan od najboljih servisa na svetu, videlo se to i protiv Cicipasa, znao sam kakva je pretnja. Videh da sam imao brejk lopte četiri od 21, ali napravio sam ih kada je bilo najvažnije. Podigao sam nivo igre sredinom trećeg seta, sjajno sam servirao i čak imao više asova, što je iznenađujuće.

Siner ili Rubljov u polufinalu?

Različiti igrači, ali obojica su u sjajnoj formi. Rubljov je blistao protiv De Minora, neverovatne razmene su bile. Siner igra tenis života, imali smo neizvesne mečeve, ali sada ćemo uzeti kokice ti i ja, i uživati u meču.

Molim te, otkrij mi kako uspevaš da tako igraš i ostaneš zdrav u svojim godina. Znam da grliš neko drvo u botaničkoj bašti, ne znam šta radiš sa njim. Pokaži mi gde je to drvo, želim da budem zdrav i da pobeđujem.

Pokazaću ti koje je drvo, ali ne smeš da kažeš nikome. Izuješ se, popneš se na najvišu granu i visiš naopačke 33 minuta i tri sekunde. Onda ćeš osvojiti slem!

Imali su njih dvojica zanimljivu scenu i tokom meča, kada mu je Đoković poslao poljubac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Nik Kirjos, Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.