29/05/21 - 19:55h

Đoković: Bio je ovo dobar uvod za Rolan Garos

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je pun samopouzdanja pred početak Rolan Garosa.


Tenis Uzivo live prenos Novak Djokovic

Getty Images Asia

Novak u Pariz odlazi sa osvojenom titulom na turniru u Beogradu.

– Ova nedelja mi daje sjajan osećaj i mnogo sauopouzdanja pred let za Pariz. Uzbuđen sam zbog toga kako sam igrao ove nedelje, zadovoljan sam osećajem koji sam imao na terenu. Spreman sam. To mi je bio najveći cilj ove sezone, želim da počnem grend slem turnir kako treba i da stignem duboko u žrebu. Bilo je sjajno grati pred dosta publike danas, osećati svu tu energiju. Tome sam se nadao, osvajanje trofeja je najlepši mogući ispraćaj za Pariz. – rekao je on.

On je dodao da je ovaj turnir bio dobar uvod u Rolan Garos.

– Osećam da sam od Mastersa u Rimu počeo bolje da udaram lopticu. Pronašao sam tajming, koriostio bolje teren i bolje se kretao, bio sam brži za pola koraka nego u Monte Karlu i na Srbija openu. Rim i ovaj turnir su mi važni u smislu priprema za Rolan Garos. Spreman sam, motivisan i srećan, bio je ovo dobar uvod za Rolan Garos.

Novak se nalazi i istoj polovini žreba sa Rafaelom Nadalom.

– Ne znam da li to pravi ikakvu razliku, polufinale, finale. Videćemo ako dotle dođem da li će biti razlike. Igrati sa njim je uvek najveći izazov, nezavisno od kola. Igrali smo mnogo puta na centralnom stadionu Rolan Garosa, znam kako se oseća tamo, ali posle našeg meča u Rimu, osećam da imam dobru šansu. Dopadaju mi se moji izgledi, verujem u sebe, osećam se dobro, dolazim sa dosta samopouzdanja i sa nivom tenisa koji je dobar. Dug je put do tog meča, hajde da idemo korak po korak.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Grend Slem, Novak Djoković, Rolan Garos, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.