18/09/23 - 11:31h

Da li je šest nedelja previše? Bersi, Torino pa Malaga!

 

Najveće je pitanje da li će Novak igrati neki turnir do Mastera u Parizu.


Foto: Getty Images AsiaPac

Nije iznenadila odluka Novaka Đokovića da propusti Šangaj, pogotovu nakon što je odlučio da tokom nedelje za nama pomogne reprezentaciji u Valensiji. Jedno je sigurno – Đokovićev prioritet do kraja sezone je završni turnir Dejvis Kupa u Malagi.

Istina je da mu treba još par dobrih rezultata ne bi li sačuvao prvo mesto na kraju godine, ali najboljem svim vremena to nije u prvom, pa ni drugom planu.

Najveće je pitanje hoće li srpski as odmarati do Mastersa u Parizu? To bi možda i bilo previše, pa ne bi čudilo da se naknadno odluči da se pojavi na nekom turniru kako bi se zagrejao za Bersi, a potom i za Završni Masters u Torinu. Baš zbog toga će u Francuskoj nastupiti i u dublu, za svaki slučaj.

Tom turniru prethodne Beč i Bazel, a Nole bi mogao da se odluči za nastup na jednom od ta dva takmičenja (23-29. oktobar). Masters u Parizu počinje 30. oktobra, a Završni u Torinu 11. novembra. “Fajnal-ejt” Dejvis Kupa startuje 21. novembra, a rival Srbije u četvrtfinalu biće Holandija ili Velika Britanija.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.