26/05/20 - 15:48h

Čilić i Ćorić se pridružili “Adria Turu”

 


Marin Čilić i Borna Ćorić igraće na “Adria Turu” koji organizuje Novak Đoković.


Source: Getty Images Europe

Njih dvojica učestvovaće na turniru koji se igra u Zadru.

Podsetimo, na onom koji je u Beogradu, igraće Dominik Tim, Aleksandar Zverev i Grigor Dimitrov. Dok će Tim nastupiti samo u Beogradu, Zverev i Dimitrov putovaće sa Novakom i u Zadar.

– Hvala Marinu i Borni što su se odazvali pozivu da učestvuju na “Adria Tour” i što su potpuno besplatno, i bez bilo kakvih drugih uslova, pristali da budu deo jednog ovakvog događaja. Reč je o dvojici vrhunskih tenisera, ali i sjajnih momaka, što su pokazali i ovog puta. Obojicu dugo poznajem, privatno se družimo, poštujemo, učimo jedni od drugih. Drago mi je što će biti deo ovog događaja, u jednom pravom sportskom gradu, pred zadarskom publikom. – rekao je Đoković i dodao:

– Marin je jedan od najboljih tenisera u istoriji kada je reč o igračima sa ovih prostora, osvojio je grend slem, toliko godina je u samom vrhu, i izuzetno je kvalitetan igrač. Pamtim mnoge naše duele, ali još više prijateljstvo koje održavamo. Borna ima potencijal da bude medju najboljih pet na svetu, i ja verujem da može tako nešto i da ostvari. Ćorić je veoma posvećen sportu, trudi se, veliki je profesionalac, odlikuje ga izuzetna mentalna snaga, što je često presudan faktor na terenu. Trudim se da često organizujem zajedničke treninge i drago mi je što ćemo se opet sresti u Zadru. Mečevi će biti veoma atraktivni, jer iako se radi o humanitarnom turniru, potrudićemo se da publici pružimo takmičarski tenis, i sve ono što se od nas i očekuje.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Borna Ćorić, Borna Ćorić, Hrvatska, Marin Čilić, Novak Djoković, Region, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.