12/01/21 - 17:05h

Cibulkova na meti kritika javnosti u Slovačkoj

 

Slovačka teniserka Dominika Cibulkova i njen suprug Mihal Navara na udaru su brojnih kritika javnosti Slovačke.


zimbio.com

Njih dvoje preskočili su red za vakcinu protiv kovida što je naišlo na veliku osudu javnosti.

U toj zemlji prioritet za vakciju imaju lekari, radnici društvenih službi i radnici na težim poslovima. Mnogi zdravstveni radnici i dalje čekaju da prime vakcinu, a do sada ju je primilo svega oko 20.000 ljudi.

Bez obzira na to, Cibulkova i njen suprug nekako su preskočili redosled prioriteta i primili vakcine na klinici “Kramari” u Bratislavi, što je potvrđeno listu “Denik”.

– Žao mi je što sam bila dovedena u zabludu i što sam sa suprugom u bolnici, pokušala da se informišem u koje vreme bismo mogli da dođemo da se vakcinišemo. Da sam imala na umu da činim veliku grešku i da ne ispunjavam uslove za prioritet, ne bih ni iskoristila priliku da se vakcinišem. – rekla je Cibulkova.

Ona se nakon toga oglasila i na društvenim mrežama:

– Veoma mi je žao zbog cele situacije, pre svega zbog svih koji čekaju vakcinu. Istovremeno, apelovala bih na ljude da se ne plaše vakcinacije. Bila bih srećna ako bih posle ovog nesrećnog događaja mogla da učestvujem i pomognem na bilo koji način da ljudi podignu svest o značaju vakcinacje, da je nekako promovišem. Vakcinacija protiv kovida je jedini ispravan i odgovoran pristup.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Dominika Cibulkova, Teniserke, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.