30/06/20 - 11:25h

Beker i Kirjos se sukobili na društvenim mrežama

 


Boris Beker i Nik Kirjos imali su žučnu raspravu na Tviteru.


Source: Getty Images AsiaPac

Beker je najpre napao Kirjosa zbog objava koje je Australijanac imao na društvenim mrežama proteklih dana.

Nik je kritikovao Novaka Đokovića zbog organizovanja Adria Tura tokom koga su se neki od učesnika zarazili koronavirusom, a burno je reagovao i na to što je Aleksandar Zverev izašao u noćni klub, iako je trebalo da provede 14 dana u izolaciji.

– Ne volim cinkaroše! Svako ko se tako ponaša prema kolegi sportisti nije moj prijatelj! Pogledajte se u ogledalo i razmislite da li mislite da ste bolji od nas. – napisao Beker pomenuvši Kirjosa na šta je on ubrzo odgovorio:

– Pobogu, Borise. Ni sa kim se ne takmičim, niti ikoga želim da ‘pokopam’. Ovo je globalna pandemija i ako se neko ponaša idiotski kao što je Aleks, ja ću ga zbog toga kritikovati. Jednostavno je.

Beker je zatim napisao:

– Svi živimo u pandemiji koja se zove kovid-19. Užasno je što je ubila toliko ljudi. Trebalo bi da zaštitimo svoju porodicu i voljene i da pratimo savete, ali i dalje ne volim cinkaroše.

– Cinkaroš? Jer sam nekoga prozvao za neodgovornost? Na čudan način vidiš situaciju, šampionu. Ja se samo brinem za ljude. I to dok moja porodica i porodice širom sveta rade ono što bi trebalo, a onda dođa jedna guska i mlatara rukama, e onda ću nešto da kažem. – usledio je Nikov odgovor.

– Boris Beker je veći glupan nego što sam mislio. Ima dobre voleje, ali očigledno nije baš najpametniji. – dodao je Australijanac.

Nemac je napisao i da kolege ne treba javno prozivati, već im privatno reći, kao i da ono što se desi na terenu treba da ostane u svlačionici (iako se stvari koje je Nik kritikovao nisu desile a terenu).

Boris se zatim dotakao i Nikove teniske karijere:

– Voleo bih da vidim da Nik Kirjos ostvario svoj puni potencijal i osvoji Grend slem. On bi bio sjajan uticaj na mlade ljude sveta ako bi se bavio problemima vezanim za jednakost/rasu/poreklo. Postani muško, dečko, i pokaži se.


(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Boris Beker, Nik Kirjos, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.