02/06/20 - 16:28h

“Amerikanci su arogantni, ne razumem ženski Tur”

 


Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur bio je gost novog izdanja podkasta Wish&Go.


Source: Julian Finney/Getty Images North America

Gostujući kod Ivana Govedarice i Nebojše Viškovića, Džumhur je ispričao ko je najveći “pozitivac”, a ko “negativac” na ATP Turu.

– Da izuzmemo naše, jer sa svima imam dobar odnos. Najveći gotivac je Gael Monfis, i to će reći 99 od sto igrača. Jako je zanimljiv, uvek nasmejan i to je ono što je lepo videti. Nikada nije pravio scene, a veliki je šoumen. Zrači pozitivnom energijom. – rekao je Džumhur i dodao:

– S druge strane, Amerikanci su za nas Balkance i Evropljane najgori. Mogu da spomenem jednog od njih, to je Džek Sok. Može proći pet puta pored tebe u toku dana, svaki put će spustiti glavu i neće te pozdraviti. On nije stidljiv, on je arogantan. Jedno vreme sam mislio da je do mene. Jednom sam ušao u priču sa nekim, ne sećam se s kim i on mi je rekao da su svi Amerikanci takvi. I jeste, 90 odsto njih. Jedan dan se javi i priča s tobom, a sutra se ponaša kao da te ne zna. Ne razumem.

Damir se osvrnuo i na WTA Tur.

– Najviše se družimo sa igračicama sa naših prostora. U dobrim odnosima sam sa Dankom Kovinić. Često smo se viđali u Beogradu. Ne volim one s kojima ne možeš da se šališ. Taj ženski tur… Ne mogu da shvatim da se ne vole, da postoji tolika mržnja, da ne mogu zajedno da treniraju…

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Damir Džumhur, Damir Džumhur, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.