11/07/22 - 11:47h

Američki novinar ponovo napao Novaka, Jelena “uzvratila paljbu”

 

Američki novinar Ben Rotenberg ponovo je napao Novaka Đokovića zbog odluke da se ne vakciniše protiv koronavirusa.


Novak i Jelena Djokovic

On je na konferenciji za medije Novaku postavio pitanje o vakcini, dobio je odgovor da se Đoković neće vakcinisati zbog US Opena, posle čega je na Tviteru napisao da se srpski teniser “dodatno učvrstio kao zaštitno lice antivakserskog pokreta”.

Ovo je razbesnelo mnogo, a posebno Novakovu suprugu Jelenu, koja ovog puta nije želela da ostane nema na prozivke Amerikanca.

– Izvinite, samo žalim da razjasnim da ste ga vi proglasili za zaštitno lice antivakserskog pokreta iz nekog razloga koji vama odgovara. Novak je jednostavno odgovorio koji je njegov izbor u vezi sa svojim telom. Kreirali ste narativ kojim osuđujete Novaka za svoje postupke, a on samo želi ono što je najbolje za njegovo telo. Ako Novak ne bude igrao u Njujorku zbog svog izbora, on će se sa tim pomiriti. Hvala što ste podelili svoja uverenja i nadam se da vas niko zbog njih neće osuđivati. Ili da ćete postati ‘zaštitno lice’ za mržnju i nasilničko ponašanje. Nikad se ne zna. I vi ste uticajna ličnost, nemojte da nastavite sa razočaranjima. Osim ukoliko je to vaša uloga. – napisala je ona.

(Tenis Uživo, T. Popov)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari: 4

 
Deki July 11, 2022 Odgovori

Svaka čast Jeleni na odgovoru ovom privokatoru

 
Rada July 13, 2022 Odgovori

Neka si mu rekla Jeco

 
Jasminka July 14, 2022 Odgovori

Evnek si mu rekla Je i svaka čast!

 
DRAGICA July 13, 2022 Odgovori

BRAVO NOIE OSTA

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.