30/01/24 - 12:45h

Novak u Španiji sakuplja energiju za nastavak sezone (Video)

 

Najbolji teniser svih vremena iz Melburna odleteo na Iberijsko poluostrvo.


Foto: Getty Images AsiaPac

Nakon eliminacije u polufinalu Australijan opena, Novak Đoković je otputovao u Španiju, gde će provesti neko vreme i pokušati da sakupi energiju pred naredne izazove. Po svoj prilici, sledeći turnir na kojem će nastupiti je Indijan Vels, početkom marta.

Zašto Španija? Među brojnim nekretninama u svom vlasništvu, najbolji teniser u istoriji poseduje i prelepu kuću u Marbelji, koju često koristi kao bazu za spremanje velikih turnira.

– To je jedan od najlepših delova sveta. Obožavam činjenicu da je tu sunce cele godine i za jednog tenisera nema mnogo boljih mesta kada je u pitanju vreme u Evropi. Za tenisere je dolazak ovde tokom različitih delova sezone i godine bitan, jer uvek može da se igra tenis napolju. To je jako bitno za početak godine i turnire u Australliji – rekao je svojevremeno Đoković.

Inače, sam objekat se prostire na 1.000 kvadratnih metara. a uz vilu ide i 3.500 kvadrata zemljišta u posedu srpskog asa. Tu su teniski tereni, sobe za zabavu, roštilj, velika bašta, bazeni… Sama vila je uređena u arapskom i mediteranskom stilu, a unutar nje postoje teretana, bar, stolovi za bilijar i stoni fudbal…

Inside Novak Djokovic's $10 Million Dollar Marbella Mansion!

Hamad Međedović propušta meč sa Slovačkom!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Đoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.