29/01/24 - 22:27h

Hamad Međedović propušta meč sa Slovačkom!

 

Srbija dodatno oslabljena pred Dejvis kup meč.


Dejvis kup reprezentacija Srbije vredno se priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu. Međutim, posle Novaka Đokovića, protiv Slovačke ne može da računa ni na pomoć Hamada Međedovića.

Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke”, poručio je selektor Dejvis kup tima Viktor Troicki, na druženju sa medijima u “Pegaz holidej rizortu” u Vrnjačkoj Banji.
Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. Radilo se naporno i efikasno i svi ostali reprezentativci su spremni da donesu željeni trijumf.

Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo posle punih pet godina ponovo u Srbiji“, pozvao je navijače Laslo Đere, Dejvis kup reprezentativac Srbije.

Kako se ukazalo otvoreno mesto posle izostanka Hamada Međedovića selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16), koji se priključio nacinalnom timu i tako nastavio dugogodišnju tradiciju da se najbolji juniori Srbije pripremaju zajedno sa najboljim seniorima.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Hamad Međedović, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.