31/10/23 - 10:54h

Vavrinka izgubio dobijeno protiv Tima!

 

Kakav početak mastersa u Parizu!


Koliko samo drame prvog dana turnira u Bersiju! Nakon Mareja i Gaskea, još jedan veteran je eliminisan prvog dana uz propuštenu meč loptu – Stanislas Vavrinka. Dominik Tim ga je savladao 3:6, 6:3, 7:5.

Švajcarac je u trećem setu servirao za pobedu pri vođstvu od 5:3, imao i meč loptu u tom gemu, ali mu nije bilo dovoljno da pobedi. Dominik Tim je napravio preokret u finišu i plasirao se u drugo kolo, gde ga čeka šesti nosilac Holger Rune.

Sličnu sudbinu doživeo je i Endi Marej, koji je čak tri meč lopte ispustio u porazu od De Minora. Australijanac je očigledno nepobediv za Endija, pošto ga je dobio i šesti put u isto toliko mečeva, iako je Marej vodio 5:2 u trećem setu i servirao za meč.

Veliki preokret viđen je i u meču Gaske-Pol. Francuz je dobio prvi set sa nulom, a onda dozvolio preokret – 0:6, 6:2, 7:6.

Pol je susret otvorio sa nulom, pošto u prvom setu nije osvojio nijedan jedini gem. Gaske je delovao potpuno dominantno, ali njegov ritam drastično je opao početkom drugog seta. Pravu borbu videli smo tek u trećem setu, kada se na kraju igrao taj-brejk. Po dva puta gubili su servise obojica tenisera, potpuni egal viđen je do poslednja tri poena, kada je Gaske izgubio tri servisa zaredom i tako “poklonio” trijumf rivalu.

Đere po prvi put u drugom kolu Pariza!

Fric rutinski do drugog kola Pariza

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Masters, Masters u Parizu, Turniri


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.