07/02/17 - 17:41h

Zverev: Voleo bih Bekera, ali je još uvek preskup za mene!

 


Najtalentovaniji nemački teniser, i jedna od budućih velikih zvezda svetskog tenisa, Aleksander Zverev, izjavio je kako bi voleo da sarađuje sa Bekerom, ali da još uvek ne može sebi priuštiti takav “luksuz”.


zimbio.com

“Izjava nedelje” dolazi nam iz Nemačke. Najveća teniska nada ove zemlje, Aleksander Zverev, rekao je da bi voleo saradnju sa slavnim zemljakom Borisom Bekerom, ali da trenutno nema dovoljno novca da sebi to priušti.

19-godišnji Zverev veruje da bi mu Boris pomogao da se približi samom vrhu (trenutno 21. na svetu). Bilo bi i najlogičnije da sarađuje sa najboljim nemačkim teniserom u istoriji, ali mladi as je istakao da su njegove usluge za njega trenutno preskupe.

Boris bi mi definitivno pomogao da poboljšam igru, ali ako želim da radim sa njim, moram prvo da osvojim nekoliko turnira jer trenutno ne mogu da ga priuštim. Potrebno bi mi bilo nekoliko godina ako bih želeo da ga angažujem – rekao je Zverev.

S druge strane, Boris Beker je, nakon raskida saradnje sa Novakom Đokovićem, u par navrata istakao da trenutno ne razmišlja o nastavku teniske karijere.

Naravno da sam u Melburnu razgovarao sa nekoliko igrača i menadžera. Međutim, u ovom trenutku sam srećan što radim na televiziji – istakao je novi stručni komentator Eurosporta.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Aleksandar Zverev, Boris Beker, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.