19/12/21 - 19:40h

Zverev: Ciljevi? Grend slem titula i prvo mesto na ATP listi

 

Nemac Aleksandar Zverev kaže da nije isti igrač kakav je bio pre nekoliko godina.


Source: Lintao Zhang/Getty Images AsiaPac

Zverev je sezonu završio kao treći teniser sveta. Tokom ove godine osvojio je šest turnira, od koji su najveći Završni masters u Torinu i Olimpijske igre.

– Nisam isti igrač kao pre nekoliko godina. Sazreo sam, naučio sam da se nosim sa poteškoćama, postao sam bolji teniser. Razgovarao sam sa ljudima koji su mi blisku i promenili smo sve. Kada sam bio mlađi, nisam mogao da kontrolišem ono što smo radili i ponašao sam se možda na pogrešan način. Svaka odluka koju sada donosim je potpuno drugačija od one koju bih doneo pre nekoliko godina. – rekao je Saša.

Za sledeću sezonu ima dva cilja:

– Dva su cilja koje još nisam ostvario – osvajanje grend slema i prvo mesto na ATP listi. Nadam se da ću to uspeti već u Australiji. Ako na kraju dana ne veruješ u sebe, ko će?

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   Aleksandar Zverev, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari: 1

 
Tatic December 20, 2021 Odgovori

Sasa prvo preskoči pa kaži hop. Ni Novak više neće da vam prepušta pobede a iste niste 100% sposobni da ih ostvarite. Sledeća godina pripada Novaku a to će se overiti na AO. Čisto sumnjam da bi ti u 2022 mogao doći i na drugo mesto jer tuje Medvedevi Cicipas a od njih sigurno nisi bolji teniser,ipak nek ti jesa srećom.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.