26/09/17 - 15:56h

Zvanično: Agasi ostaje uz Đokovića!

 

Andre Agasi će ostati prvi trener Novaka Đokovića i u narednoj sezoni, saopšteno je iz PR službe našeg najboljeg tenisera.


zimbio.com

Uprkos tome što je Novak još na polovini godine okončao sezonu, Amerikanac će ostati šef stručnog štaba njegovog tima i u 2018. godini.

Agasi je postao Đokovićev glavni trener početkom dela sezone na šljaci, a njihova saradnja se nije u potpunosti razvila zbog problema srpskog tenisera sa povredom lakta, zbog koje je odlučio da odmori i oporavi se do narednog januara, za kada je najavio povratak na veliku scenu.

U timu koji će predvoditi Agasi naći će se još Argentinac Ulises, koji je već bio u Novakovom timu u ulozi fizioterapeuta,dok će novi kondicioni trener biti Italijan Marko Paniki. Stručni štab će biti kompletiran angažovanjem drugog trenera, a još uvek nije poznato ko će to biti.

Novak Đoković je prethodnih par nedelja proveo u Beogradu, gde je sa timom obavio kondicione pripreme, a uskoro se očekuje da ponovo uzme reket u ruke. Novak je najavio da će početkom naredne godine nastupiri u Brizbejnu, i tako označiti povratak na ATP tur.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Andre Agasi, Novak Djoković, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.