30/01/14 - 16:33h

Žreb rekao svoje, kao i Obradović

 

Selektor Bogdan Obradović je, po saznanju da će Federer ipak nastupiti protiv Srbije, razgovarao sa Đokovićem, ali je naš teniser rekao da je previše iscrpljen i da je i dalje deo tima, iako će propustiti meč sa Švajcarskom.

Reprezentacija Srbije

Reprezentacija Srbije

Žrebom je odlučeno da mečeve u dvorani Spens otvore Ilija Bozoljac i Rodžer Federer od 14:00, a posle njih na teren izlaze Dušan Lajović i šampion Australijan Opena, Stanislas Vavrinka.

Razgovarali smo sa Novakom. On je odradio početak sezone, dosta je iscrpljen i rekao je da želi što bolje da se pripremi za nastavak sezone. Za njega je prioritet da se ove godine vrati na mesto broj jedan. Nole je odigrao toliko velikih mečeva za ovaj tim, i ono što je bitno je da se razume, on je i dalje deo ovog tima

– poručuje Obradović

Naravno, selektor je istakao i veliki hendikep u vidu nedostatka Tipsarevića i Troickog,ali i da se time širom otvaraju vrata mlađim snagama.

Imali smo i nesreću da se Janko oporavlja, da je Viktor suspendovan, pa nismo kompletni. Jasno je da mi širimo tim, što je bitno. ovde su igrači koji su do sada učestvovali u Dejvis kupu, a ne treba zaboraviti talente koji dolaze, poput Nikole Milojevića i Peđe Krstina.

– naglašava Obradović.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Dušan Lajović, Ilija Bozoljac, Nikola Milojević, Novak Djoković, Novosadski spens, Peđa Krstin, Rodžer Federer, Srbija - Švajcarska, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.