11/05/14 - 09:05h

Zimonjić/Nestor – Brajan/Brajan live prenos (oko 14h) – Gledajte direktan prenos

 

Srpski teniser Nenad Zimonjić u paru sa Kanađaninom Danijelom nestorom danas igra finale Masters turnira u Madridu u dubl konkurenciji. Protivnici srpsko-kanadskog para su Amerikanca Bob i Majk Brajan. Njihov duel na programu je od 14 časova, a direktan prenos iz glavnog grada Španije možeta pratiti na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor su postavljeni za šeste favorite turnira, a do sada su savladali Granoljers-Pujola i Lopeza rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:2. U četvrtfinalu su Srbin i Kanađanin bili bolji od Peje i Soareša, koji su postavljeni za druge nosioce, rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:4. U borbi za finale srpsko-kanadski par bio je bolji od Kolumbijaca Sebastijana Kabala i Roberta Faraha sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4.

Nenad Zimonjic, live prenos

Nenad Zimonjic, live prenos

Amerikanci, Bob i Majk Brajan, su najbolji dubl sveta i braća su i na ovom turniru postavljena za prve nosioce. Oni su u prvom svom nastupu u Španiji savladali Rojera i Takaua rezultatom 2:1, po setovima 7:5, 3:6, 11:9. U četvrtfinalu Amerikanci su savladali Firstenberga i Matkovskog rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:3. U polufinalnom duelu Braća su savladala četvrte nosioce Marera i Fernanda Verdaska rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 7:5.

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor sastali su se sa braćom Brajan već šesnaest puta. Do sada u međusobnom skoru vode Srbin i Kanađanin rezultatom 9:7. Poslednji put sastali su seove godine u Mnote Karlu, kada su Bob i Majk slavili rezultatom 2:0, po setovima 7:6, 6:3.

Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 4,62 miliona evra.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Daniel Nestor, Direktan prenos, Dubl igrač, Live Prenos, Masters, Masters u Madridu, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.