16/11/15 - 10:22h

Zimonjić/Matkovski – Rože/Tekau live prenos (oko 13:15h) – Gledajte direktan prenos

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić sa svojim dubl partnerom Marčinom Matkovskim u ponedeljak započinje takmičenje na Završnom Mastersu sezone u Londonu! Protivnici srpsko-poljske kombinacije u prvom meč biće Žan-Žilijen Rože i Horija Tekau, a njihov meč je prvi na programu i trebalo bi da počne oko 13h po vremenu u Srbiji. Direktan prenos iz Velike Britanije pratite na TenisUživo.

Live prenos počinje za


Ko prenosi?

Nenad Zimonjić i Marčin Matkovski su na takmičenju u Londonu postavljeni za sedme favorite. Srbin i Poljak su pre turnira u Velikoj Britaniji nastupali u Beču, Bazelu i Parizu, ali sa na baš velikim uspehom. U Austriji i Švajcarskoj poraženi su u četvrtfinalnim okršajima, dok su na poslednjem Masters 1000 turniru u godini takmičenje završili već u osmini finala.

Žan-Žilijen Rože i Horija Tekau drugi su nosioci u Engleskoj, a i oni su u nešto slabijoj formi u finišu sezone. U Beču su i oni takođe eliminisani u četvrtfinalu, zablistali su u Bazelu, gde su igrali polufinale, ali su na takmičenju u Parizu opet podbacili i ispali u četvrtfinalu.

Parovi Nenad Zimonjić/Marčin Matkovski i Žan-Žilijen Rože/Horija Tekau do sada su se u sezoni sastali dva puta, a rezultat u pobedama je 1:1. Na Vimbldonu slavili su Holanđanin i Rumun sa 3:1, dok su Srbin i POljak bili bolji u Sinsinatiju sa maksimalnih 2:0.

Nenad Zimonjic i Marcin Matkovski

Nenad Zimonjic i Marcin Matkovski

Pratite prenose mečeva naših igrača iz Londona na TenisUživo i podržavajte Novaka i Zikija!

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Direktan prenos, Dubl igrač, Live Prenos, Masters, Masters u Londonu, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.