20/11/11 - 10:44h

Poraz Zimonjića i Ljodre u prvom kolu

 

Nažalost Zimonjić i Ljodra u ovom meču nisu uspeli da trijumfuju. Poljski dubl je bio bolji i trijumfovao u 3 seta. Najzanimljivije je bilo u 3 setu ali su Poljaci bili možda i malo srećniji protivnici i upisali prvu pobedu na ovom turniru.

Zimonjić-Ljodra474
Firstenberg-Matkovski656

Uz nas ćete moći da pratite ove mečeve u live prenosu. Za početak na programu je duel izmedju našeg Zimonjića i Ljodre u dublu protiv Firstenberga i Matkovskog.

Nenad Zimonjic

Nenad Zimonjić

Naš teniser i Francuz su favoriti u ovom meču koji će početi od 19:15. Za Nenada je ovaj turnir od velikog značaja, jer je on prošle godine na njemu trijumfovao i brani veliki broj bodova. Odgovor na pitanje dali će uspeti da odbarni titulu saznaćemo uz live prenos, a neizvesnost je veća nego prošle godine jer Nenad, kao što znamo, je tada titulu osvojio sa Danijelom Nestorom sa kojim je i napravio najveće uspehe u svojoj karijeri kada je muški dubl u pitanju.

Videćemo da li su on i Ljodra već uigrani do tog nivoa da mogu da pobede i one najbolje dubl parove na svetu. Budite uz nas i pratite Zimonjića i Ljodru u pohodu na titulu u Londonu!

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Direktan prenos, Dubl igrač, Live Prenos, Masters u Londonu, Nenad Zimonjić, Novak Djoković, Teniseri


Komentari: 1

 
Marko November 22, 2011 Odgovori

Ajmo Zimonjiću! Možeš ti ponovo do titule!!!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.