22/08/15 - 20:35h

Zimonjić i Matkovski u finalu Sinsinatija!

 


Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marčin Matkovski plasirali su se u finale Mastersa u Sinsinartiju! Srpsko-poljska kombinacija u polufinalnom susretu eliminisala je par Melo/Dodig sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 nakon jednog sata i 7 minuta tenisa. Protivnici će im u borbi za trofej biti bolji iz meča Nestor/Rožer-Vaslan – Lopez/Mirni.

N. Zimonjić/M. Matkovski66
I. Dodig/M. Melo44
Nenad Zimonjic i Marcin Matkovski

Nenad Zimonjic i Marcin Matkovski

Nenad i Marčin igraju odlično u Sjedinjenim Američkim Državama i sasvim su se zasluženo plsairali u nedeljno finale. U svakom od setova ovog susureta prvi su dolazili do brejka, a kada bi rivali vraćali izgubljeno oni su odgovarali novim oduzetim servisima čime su prelomili današnji meč.

Duel je počeo mnogo bolja za srpsko-poljski par koji je u drugom gemu oduzeo servis rivalima, a potom teško, uz sapsavanje ribrejk lopti, potvrdio stečeno za velikih 3:0. U daljem toku Hrvat i Brazilac su uspeli da se vrate, brejkom su smanjili na 4:5, ali su onda Nenad Zimonjić i Marčin Matkovski uspeli da u desetom gemu iskoriste set loptu i osvoje ovaj deo igre sa 6:4.

Drugi set bio je identičan prvom. Rani brejk Zimonjića I Matkovskog za startnih 3:1, potom vraćanje izgubljenog u devetom gemu za Dodiga i Mela, da bi onda Srbin i Poljak uspeli da u desetom gemu opet naprave ribrejk, svedu entuzijazam rivala na minimum i osvoje set sa novih 6:4.

Protivnici će im u borbi za trofej biti bolji iz meča Nestor/Rožer-Vaslan – Lopez/Mirni.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, Dubl igrač, Masters, Masters u Sinsinatiju, Nenad Zimonjić, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.