26/04/14 - 20:15h

WTA Štutgart: Ana bolja od Jelene!

 

Srpska teniserka Ana Ivanović savladala je sunarodnicu Jelenu Janković u polufinalu WTA turnira u Štutgartu! Ana je bila bolja od Jelene rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 7:5. Ivanovićeva će se u nedeljnom finalu sastati sa Marijom Šarapovom, koja je ranije danas savladala Saru Erani iz Italije rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

A. Ivanović67
J. Janković35
Ana Ivanovic

Ana Ivanovic

Meč je počeo sigurnim servisima sa obe strane, a onda je u četvrtom gemu Ana Ivanović oduzela servis Jeleni Janković, stigla do prendosti od 3:1, a potom i matrijalizovala stečeno za veliku prednost od 4:1. U nastavku seta brejkova nije bilo, Jelena je pokušavala da vrati izgubljeno, ali je Ani uspela da osvoji prvi deo igre rezultatom 6:3.

Drugi set bolje je počela Jelena Janković, napravila brejk u drugom gemu i stigla do 2:0, ali je Ana već u trećem uzvratila brejkom, smanjila na 1:2, a potom i ijednačila rezultat – 2:2. U nastavku seta nije bilo ni brejkova, ni prilika za isti i kada se očekivao taj-brejk, Ana Ivanović je u jedanaestom gemu došla do dve brejk lopte, iskoristila je prvu i stekla prednost od 6:5. U dvanaestom gemu Ivanovićeva je imala četiri meč lopte, iskoristila četvrtu i rešila set u svoju korsit rezultatom 7:5.

Ana Ivanović će se u nedeljnom finalu sastati sa Marijom Šarapovom koja je, ranije danas, savladala Saru Erani iz Italije rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:2.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.