30/09/13 - 09:38h

WTA Peking: Jelena Janković bolja od Ruskinje

 

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Pekingu. Srpkinja je u prvom kolu bila bolja od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove rezultatom 2:1, po setovima 1:6, 6:4, 6:0. Protivnica teniserke iz Srbije u drugom kolu biće bolja iz duela Fičman – Voskoboeva.

J. Janković166
A. Pavljučenkova640
Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Ruskinja je bolje počela meč, napravila brejk za 2:0 i tu prednost Pavljučenkova je održavala do pred sam kraj seta. U šestom gemu Anastasija je napravila još jedan brejk za 5:1, a potom i materijalizovala stečenu prednost za velikih 6:1 u prvom setu.

Posle ovakvog prvog seta probudila se Jelena Janković. Srpkinja je tek u šestom gemu drugog seta napravila prvi brejk za prednost od 4:2, ali je Ruskinja vratila izgubljeno u devetom gemu i smanjila rezultat na 5:4, međutim Jelena je već u narednom gemu napravila još jedan brejk za konačnih 6:4 u drugom setu.

U trećem setu kao da je samo Jelena Janković bila na terenu. Teniserka iz Srbije nije dozvolila protivnci ni jedan gem, a napravila je čak tri brejka, u drugom, četvrtom i šestom gemu za konačnih 6:0 u trećem delu igre.

Protivnica Jelene Janković u drugom kolu biće bolja iz duela Fičman – Voskoboeva.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Jelena Janković, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.