19/08/13 - 23:04h

WTA Nju Hejvn: Bojana bez drugog kola

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski poražena je u prvom kolu WTA turnira u Nju Hejvenu. Bolja od Srpkinje bila je Nemica Julija Gergeš rezultatom 2:1, po setovima 6:2, 4:6, 7:5.

B. Jovanovski265
J. Gergeš647
Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

U prvom setu sve je bilo izjednačeno sve do rezultata 2:2, a onda je Nemica napravila brejk i potom vodila sa 4:2. U nastavku meča Julija Gergeš je još jednom oduzela servis Srpkinji i osvojila prvi set rezultatom 6:2.

Drugi set počeo je bolje za Bojanu Jovanovski koja je napravila brzo prejk i vodila sa velikih 3:0. Nemica je smanjila brejkom na 3:2, ali je Sprkinja uzvratila istom merom – 4:2, a zatim i materijalizovala stečeno za 5:2. U nastavku seta teniserke su razmenile još po jedan brejk, a Bojana Jovanovski je na kraju slavila u drugom setu rezuzltatom 6:4.

U trećem setu igra je u najvećem delu bila izjednačena, te se tako stiglo do rezultata 4:4. U devetom gemu prva brejk pravi Nemica, ali je Srpkinja već u narednom uzvratila za izjednačenje – 5:5. Međutim, Julija Gergeš već u sledećem ponovo oduzima servis Bojani, ali srpska teniserka nije uspela da opet uzvrati udarac, te je teniserka iz Nemačke treći deo igre rešila u svoju korwsit rezultatom 7:5.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.