19/08/14 - 09:07h

WTA Nju Hejven: Bušar preslišala Bojanu

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski nije uspela da se plsaira u drugo kolo WTA turnira u Nju Hejvenu. Bolja od teniserke iz Srbije bila je Eženi Bušar ubedljivim rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:1. Kanađanka će se u drugom kolu sastati sa Australijankom Samantom Stosur, koja je u tri seta savladala Japanku Kurumi Naru.

B. Jovanovski11
E. Bušar66

Bojana Jovanovski

Duel je trajao svega 53 minuta, a Srpkinja je uspela da osvoji samo dva gema, jedan brejkom u prvom setu, drugi kada je ona servirala u drugom delu meča. Sa druge strane Bušar, koja je u Montrealu i Sinsinatiju gubila prve mečeve, prekinula je loš niz na sjajan način i najavila povratak u staru formu pred US Open.

Meč je počeo brejkom Eženi Bušar, a Kanađanka je to uradila još dva puta, za 3:0 i velikih 5:0. U šestom gemu Bojana Jovanovski je uspela da vrati jedan brjk, smanji na 1:5, ali je potom Eženi isto učinila u narednom i osvojila prvi deo igre rezultatom 6:1.

U drugom setu takođe neizvesnosti nije bilo. Kanađanka je set otvorila sa dva brejka, za velikih 4:0, a u nastavku seta teniserke su dobro servirale, te je drugi deo igre pripao Eženi Bušar rezultatom 6:1.

Eženi Bušar će se u narednom meču sastati sa Samantom Stosur iz Australije, koja je bila bolja od Japanke Kurumi Nare rezultatom 2:1.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.