23/05/16 - 13:15h

WTA: Napredak Aleksandre i Bojane

 


Na vrhu WTA liste nije bilo promena ovog ponedeljka. Od srpskih teniserki, napredak ostvarile Aleksandra Krunić i Bojana Jovanovski, dok su Ana Ivanović i Jelena Janković zadržale svoje pozicije iz prošle nedelje.

Aleksandra Krunic

Aleksandra Krunic

Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković zadržale su 16. poziciju, odnosno 26, na ovonedeljnoj WTA listi. Što se ostalih naših igračica tiče, Aleksandra Krunić je napredovala za jedno mesto i sada je 120, jednu poziciju ispred Bojane Jovanovske koja je skočila za tri mesta, dok je Ivana Jorović 159. teniserka sveta.

Među 20 najboljih teniserki nije bilo promena, Serena Vilijams i dalje ima veliku prednost na vrhu, ispred Agnješke Radvanske, Angelike Kerber, Garbinje Muguruze, Viktorije Azarenke i Simone Halep.

Podsetimo, na Rolan Garosu koji ove nedelje počinje u Parizu, Ana Ivanović bi u ponedeljak trebalo da odmeri sange sa mladom Francuskinjom Osean Dodan, Jelena Janković protiv Nemice Tatjane Marije, a Bojana Jovanski sa Poljakinjom Agnješkom Radvanjskom, drugom teniserkom sveta. Sve te mečeve možete gledati u direktnom prenosu na našem portalu.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.