28/09/15 - 11:17h

WTA lista: Ana Ivanović ponovo u Top 10, JJ ostala 25.

 

Najbolja srpska teniserka i ovog ponedeljka je Ana Ivanović, uprkos tome što nije uspela da odbrani titulu na tunriru u Tokiju ona je napredovala za tri mesta na WTA listi i sada se nalazi na 9. mestu svetske rang liste, dok je osvajačica turnira u Gvangžuu Jelena Janković i dalje ostala na 25. poziciji.

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic

Ana Ivanovic i Jelena Jankovic

Na najnovijoj WTA listi Ana Ivanović zauzima devetu poziciju sa 3.070 bodova, što predstavlja napredak od tri mesta, pošto je Ana protekle nedelje bila 12. na planeti. Drugi reket Srbije i dalje je Jelena Janković, koja je nakon subotnje titule u Kini i dalje 25. na svetu sa 2.125 bodova. Od Srpkinja u Top 100 je i Aleksandra Krunić, koja je napredovala za dva mesta i ove nedelje je 98. sa 619 poena.

Bojana Jovanovski je napredovala za čak sedam mesta i sada je 106. sa 561 bodom.

Serena Vilijams i dalje je neprikosnovena na poziciji broj jedan sa 11.500 bodova, ispred Rumunke Simone Halep koja ima 6.780 poena i Ruskinje Marije Šarapove sa 5.691 bodom.
Najboljih 10 još čine i Čehinje, Petra Kvitova i Lusi Šafaržova, Italjinaka Flavija Peneta, Poljakinja Agnješka Radvanjska, te Španjolke Garbinje Muguruza i Karla Sueraz Navaro.

Najboljih 20 na WTA listi ovog ponedeljka izgleda ovako:

(Tenis Uživo, D. Jevremović)


Teme:   Agnješka Radvanjska, Aleksandra Krunić, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Flavija Peneta, Jelena Janković, Lusi Safarova, Marija Šarapova, Petra Kvitova, Rang Lista, Serena Vilijams, Simona Halep, Teniserke, Vesti, WTA Rang Lista


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.