11/10/12 - 19:30h

WTA Linc: Ana Ivanović nastavlja sa dobrim igrama, ubedljiva pobeda protiv Andree Petković

 

Ana Ivanović je juče bez puno muke pobedila Nikulesku, a danas smo očekivali malo teži posao. Po rezultatu se to ne može zaključiti. Andrea Petković je uspela da osvoji svega sedam gema u ovom meču, a Ana će tako imati priliku da se bori za ulazak u polufinale turnira u Lincu.

A. Ivanović66
A. Petković43

Na startu ovog meča videli smo po brejk na obe strane. Prvi je načinila nemačka teniserka pri rezultatu 1:1, a Ana je uzvratila istom merom već u sledećem gemu- 2:2. Usledila su tri sigurna servis gema obe teniserke, ali potom tri brejka za redom. Ana Ivanović je povela brejkom 5:3, Andrea smanjila već u narednom na 5:4, ali je naša teniserka poslednjem gemu ovog seta imala dve brejk lopte od kojih je iskoristila drugu za 6:4.

Ana Ivanović

U drugom setu smo videli “samo” tri brejka, od kojih je Ana načinila dva. Prvi je viđen na servis Andree pri rezultatu 2:1 za našu teniserku, da bi Nemica uzvratila istom merom već u narednom gemu- 3:2 za Anu. Servisi su “mirovali” u dva naredna gema, ali je onda Ana napravila odlučujući brejk i povela 5:3. Taj brejk je potvrdila već u svom narednom servis gemu koji joj je doneo i trijumf u ovom meču- 6:3.

Naredna protivnica Ane Ivanović, u borbi za polufinale, će biti pobednica meča Burdent- Flipkens.

(Tenis Uživo, D. Peruničić)


Teme:   Ana Ivanović, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.