25/07/15 - 15:38h

WTA Istanbul: Ursula nastavlja sa dobrim partijama

 


Turniru u Turskoj ušao je u samu završnicu, a juče su odigrani četvrtfinalni okršaji. Nakon eliminacije Srpkinja, Ursula Radvanjska nastavila je sa sjajnim partijama, a u borbu za finale ušle su još Lesija Curenko, Magdalena Ribarokova, te Kristen Flipkens.

Ursula Radvanjska

Poljska teniserka, mlađa sestra poznatije Agnješke, juče je u četvrtfinalnom okršaju odigrala dosta zanimljiv i neizvestan meč u kome je sa 6:2, 3:6, 7:6 (7:5) eliminisala Bugarku Pironkovu iz daljeg takmičenja. Agnješka Radvanjska je na ovom turniru eliminisala Jelenu Janković i Bojanu Jovanovski. Njena rivalka u borbi za finale biće Magdalena Ribarikova koja je juče savladala Italijanku, Robertu Vinči, takođe sa 2:1, nakon preokreta, po setovima 0:6, 7:5, 6:2.

Fantastičan meč, pogotovo u prvom setu odigrale su Lesija Curenko i Katarina Bondarenko. Amerikanka je slavila sa 2:0, po setovima 7:6, 7:5, a ostaće zapamćeno da su u izuzetno dugom prvom setu i taj-brejku istog došle do 15:13! Njena rivalka u borbi za finale biće Belgijanka, Kirsten Flipkens, a ona je bila bolja od još jedne teniserke iz Italije, Frančeske Skijavone – 6:2, 6:4.

Danas će prve na teren Radvanjska i Ribarikova, a nakon njih Curenko i Flipkens.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.