24/07/13 - 14:09h

WTA Baku: Bojana poražena od 204. igračice sveta

 

Srpska teniserka Bojana Jovanovski poražena je u drugom kolu WTA turnira u Bakuu. Srpkinja, koja je na turniru postavljena za prvog nosioca, poražena je od 204. igračice sveta, Tunižanke Ons Jabur, rezultatom 2:0, po setovima 6:2, 7:5.

B. Jovanovski25
O. Jabur67
Bojana Jovanovski

Bojana Jovanovski

Tunižanka je sjajno otvorila meč i sa dva brejka povela sa velikih 4:0. U nastavku seta zabeležen je po jedan brejk na obe strane, te je Ons Jabur prvi deo igre rešila u svoju korsit rezultatom 6:2.

Mlada teniserka iz Tunisa, devojka rođena 1994. godine, bila je dobra i u drugom setu, koji je obilovao brejkovima i na kraju ga rešila u svoju korist.
Bojana je bolje počela ovaj deo igre i ranim brejkom došla do 3:1. Međutim, Jabur je već u narednom gemu vratila izgubljeno, a potom i došla do izejdančenja – 3:3. Usledilo je nekoliko mirnih gemova, a onda je Jovanovski oduzela servis svojoj protivnici i povela sa 5:3. Međutim, Bojana nije uspela da iskoristi tu šansu i dođe do izjednačenja u setovima, već je Ons odmah uzvratila, a potom i ijednačila rezultat na 5:5. Već u sledećem gemu Tunižanka je ponovo oduzela servis Srpkinji, a zatim u sledećem gemu osvojila drugi set rezultatom 7:5, a samim tim i došla do pobede od 2:0 u ovom duelu.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bojana Jovanovski, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.