28/02/17 - 10:04h

Vudbridž: Novak šalje poruku u Akapulku!

 


Nekada najbolji dubl igrač sveta, Tod Vudbridž, ima zanimljivo tumačenje Novakove odluke da prihvati specijalnu pozivnicu i nastupi na ATP turniru u Akapulku ove nedelje.


zimbio.com

Australijanac smatra da naš as želi da pošalje rivalima poruku učešćem u Akapulku.

Imam utisak da Novak želi da kaže: U redu, osećam da sam malo bio u pozadini, sada se resetujem i krećem ponovo’. Uvek je dobar znak da igrač trenira dugoročno kada zaigra na nižem nivou turnira kako bi odigrao koji meč više. Teniseri Đokovićevog nivoa prave dogovore sa turnirima 12 do 18 meseci unapred, nekada i godinama. Njegova odluka da prihvati vajld-kard u Akapulku donesena je u poslednjem minutu, što znači da on oseća da su mu potrebni mečevi kako bi izoštrio igru – rekao je Vudbridž, i dodao:

Ja na to gledam kao na slanje poruke drugim igračima da želi da se vrati na nivo iz 2015. Kada je osvojio Rolan Garos, izgledalo je da je ostvario sve svoje ciljeve. U poslednje vreme kao da se muči sa motivacijom i potrebno mu je da ponovo proceni ciljeve kako bi dobio volju. Koliko grend slem titula želi da osvoji? Koliko puta želi da pobedi na Rolan Garosu? Koliko nedelja želi da bude na mestu broj jedan? – konkretan je Australijanac.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP u Akapulku, Novak Djoković, Tod Vudbridž, Vesti


Komentari: 3

 
Aleksandar February 28, 2017 Odgovori

Iskreno se nadam da je tako

 
Goran February 28, 2017 Odgovori

Mislim da je nole opet rešio da bude najbolji

 
Ja February 28, 2017 Odgovori

2015 da, motivacija da, grend slem titule da, R. Garos daaa, 1 na listi daaa….Novak Djokovic!

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.