20/10/23 - 09:43h

Vrhunski sastav Junajted Kupa: Poljska prvi nosilac, Hamad, Olga, Natalija i Dejana uz Novaka

 

Biće ovo vrhunska uvertira za Australijan open.


SYDNEY, AUSTRALIA -Novak Djokovic of Serbia

Junajed kup će se igrati od 29. decembra do 7. januara u Pertu i Sidneju. Novak Đoković i Hamad Međedović potvrdili su da će braniti boje Srbije, a najverovatnije će uz njih biti Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović, koje bi trebalo da nastupe u ženskoj konkurenciji.

Srbija, Kanada i Kina će debitovati. Druga edicija Junajted kupa, mešovitog timskog takmičenja, biće vrlo uzbudljiva i kvalitetna, s obzirom na imena najavljenih učesnika.

Prvi nosilac biće Poljska sa Hubertom Hurkačom i Igom Švjontek. Cicipas i Sakari igraće za Grčku, Karolin Garsija i Manarino za Francusku, Vondrusova i Lehečka za Češku, dok će boje domaćina Australije braniti De Minor, Milman, Hanter, Ebden, Tomljanović i Perez.

Titulu brane Sjedinjene Američke Države, koje će predstavljati Fric i Pegula. Ože Alijasim i Lejla Fernandez igraće za Kanadu. Za Hrvatsku će igrati Borna Ćorić i Dona Vekić.

Učestvovaće još Nemačka, Norveška, Italija, Španija, Velika Britanija…

Inicijalno, ovako će izgledati sastavi nekih od reprezentacija, ali je moguće da će doći do promena. U svakom slučaju, očekuje nas kvalitetna novogodišnja zabava kao uvertira za Australijan open.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Junajted kup, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.