14/04/16 - 20:03h

Voznjacki propušta Rolan Garos

 

Menadžer Karoline Voznjacki danas je izjavio da će danska teniserka zbog povrede odsustvovati sa terena narednih sedmica. U pitanju je i nastup na Rolan Garos.

Karolina Voznjacki

Karolina Voznjacki

Karolina Voznjacki nikako da zaigra u svom stilu. Ove sezone njen najbolji rezultat je polufinale u Oklandu. Na Australijan openu, ali i turnirima u Sankt Petersburgu i Indijan Veslu nastup je završavala u prvom kolu, dok je u Dohi i Majamiju ostvarila pobedu više.

Pre neki dan započela je saradnju sa Davidom Kotizom, bivšim trenerom Petre Kvitove. Činilo se da je kraj problemima danske teniserke, ali po rečima njenog menadžera Mihaela Nisena, pred njom je novi problem, jer povreda iz Majamija nije zalečena.

Oštećena su tri ligamenta. Otekao joj je skočni zglob i ona čini sve kako bi se što pre oporavila. Lekari kažu da bi oporavak mogao potrajati šest nedelja“, rekao je Nisen.

Pokažu li se prognoze doktora tačnima, Voznjacki bi mogla da propusti Rolan Garos koji počinje 22. maja. Prošle godine u Parizu stala je u drugom kolu, a bolja od nje, u dva seta bila je Julija Gergeš.

Pročitajte još:

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   Karolina Voznjacki, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.