12/10/14 - 18:36h

Viktor u poslednjoj rundi kvalifikacija, kraj za Iliju u Beču

 

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u poslednje, treće, kolo kvalifikacija za ATP turnir u Beču, dok je u istoj rundi Ilija Bozoljac poražen! Viktor je bio bolji od Nemca Pečnera rezultatom 2:1, po setovima 2:6, 6:3, 6:3, dok je Ilija Bozoljac poražen od Viktora Haneskua sa 6:3, 7:5. Troicki će se u poslednjem kolu sastati sa pobednikom meča Bemelmans – Gojovčik.

Switzerland Tennis Swiss Open Gstaad

Viktor je loše počeo meč sa Pečnerom jer je dozvolio brejk već u prvom gemu, a onda je Nemac napravio još jedan za velikih 4:1 u prvom setu. U nastavku seta naš teniser je osvojio samo jedan gem, a prvi set je pripao teniseru iz Nemačke rezultatom 6:2. U drugom setu Viktoru Troickom je bio dovoljan brejk u četvrtom gemu za osvajanje seta rezultatom 6:3 i poravnanje na 1:1 u setovima. Treći period počeo je dobrim servisima, ali je prvo u petom gemu, a potom i u devetom za konačnih 6:3, Srbin pravio brejkove i na kraju slavio.

Viktor Troicki će se u poslednjem kolu sastati sa pobednikom meča Bemelmans – Gojovčik.

Ilija Bozoljac se dobro držai u prvom setu, ali je Viktor Hanesku u osmom gemu napravio brejk za 5:3, a potom i potvrdio stečeno za konačnih 6:3 u prvom setu. Drugi epriod bio je još neizvesniji, a kada se očekivao taj-brejk Rumun je oduzeo servis Iliji za 6:5, a potom i materijalizovao stečeno za konačnih 7:5.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   ATP, ATP 250, ATP u Beču, Ilija Bozoljac, Teniseri, Turniri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.