27/03/15 - 20:27h

Vika bolja od Jelena na startu turnira u Majamiju

 

Srpska teniserka Jelena Janković poražena je u drugom kolu WTA turnira u Majamiju! Bolja od naše teniserke bila je Beloruskinja Viktorija Azarenka rezultatom 2:0, po setovima 6:1, 6:1, nakon jednog sata i 28 minuta tenisa. Popularna Vika će se u narednoj rundi sastati sa boljom iz duela Peneta – Prionkova.

J. Janković11
V. Azarenka66
Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Meč je mnogo bolje počela teniserka iz Belorusije i već u prvom gemu na oduzela servis Jeleni, a potom isto učinila još dva puta u prvom delu igre. U petom gemu Viktorija Azarenka je još jednom napravila brejk za 4:1, a onda u nastavku seta potvrdila stečeno za konačnih i ubedljivih 6:1 u prvom setu.

Drugi set počinje kao i prvi, ranim brejkom koji pravi Beloruskinja, a onda i pokušajima da Jelena vrati isti, ali nikako nije uspevala. Viktorija Azarenka je u šestom gemu ponovo oduzela servis Srpkinji, a onda je u narednom uspela da iskoristi tek sedmu meč loptu, osvoji drugi set rezultatom 6:1 i trijumfije sa konačnih 2:0.

Viktorija Azarenka će se u trećem kolu sastati sa pobednicom duela u kome se sastaju Italijanka Peneta i Bugarka Pironkova.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Jelena Janković, Masters, Masters u Majamiju, Teniserke, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.