16/07/23 - 19:26h

(Video) Nole briznuo u plač nakon poraza u finalu Vimbldona…

 

Nije Nole uspeo da iskontroliše emocije nakon prvog poraza na Vimbldonu još od 2017. godine.


Veliki je čovek Novak Đoković…

-Moram početi pohvalama Karlosu i nejgovom timu. Neverovatno je kako si igrao u petom setu, pronalazio sjajne udarce i servise u najvažnijim trenucima. Neverovatno, svaka ti čast. Neverovatno. Mislio sam da ću imati problema sa tobom samo na šljaci i tvrdoj podlozi, ali ne i na travi – našalio se Nole sa novim šampionom i nastavio:

-Neverovatan način kako si se prilagodio na travi sa tako malo iskustva, osvojio si Kvins i Vimbldon…

-Što se mene tiče, naravno da mi nije svejedno, nikada nije lako izgubiti finale Vimbldona. Kada sve emocije sredim, biću zahvalan jer sam dobio toliko neizvesnih mečeva ovde, koje sam lako mogao da izgubim. Nekoliko puta sam možda dobio ovde mečeve koje je realno trebalo da izgubim, poput onog sa Rodžerom 2019. Recimo da mi je sada vraćeno “milo za drago”.

Treće grend slem finale ove sezone, verovatno si ponosan.

-Verovatno ću biti sutra ujutru, trenutno i nisam baš. Ovaj poraz nije lako “progutati”. Bio sam blizu. Ali ovo su slavni mečevi za koje svi radimo, treniramo jako da bih stigli do njih, do najveće scene. Blagosloven sam velikim mečevima kroz karijeru, ovo je još jedan od njih, iako nisam pobedio. Izgubio sam od boljeg. Nastaviću još jače.

Porodica i tim su delovali prilično pod stresom u boksu danas.

-Divno je videti mog sina na tribinama, još uvek nasmejanog – rekao je Nole, a potom nije mogao da zadrži suze.

-Volim vas. Hvala vam za svu podrčku i ljubav. Nadam se da ćemo se svi posle ovoga zagrliti i voleti – rekao je srpski as.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri


Komentari: 2

 
SrGodinboljub Zaric July 16, 2023 Odgovori

Godine cine svoje,ali NOVAKA DJOKOVICA rekordi stoje za uvek

 
Radmila Bezmarević July 17, 2023 Odgovori

Ovako mogu da govore samo velikani izuzetne klase. Novakov govor je sve rekao, nepristasna, transparentna analiza, duboko uvažavanje protivnika iza kojeg može da stoji samo velika legenda, profesionalac i iznad dobar čovjek za sva vremena.

Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.