28/09/23 - 10:34h

VIDEO: Nije reket, ali šampion je šampion! Đoković pokazao kakav je Superstar na Rajder Kupu!

 

Đoković dobrano uveličao spektakl na ol-star golf turniru u Rimu, i to ne samo pukim prisustvom. Srbin još jednom pokazao kakav je šoumen.


U sredu je održan revijalni golf turnir u Rimu koji nosi naziv “Rajder Kup”, a pored najboljeg tenisera svih vremena prisustvovali su mu i Andrej Ševčenko, Karlos Sains, Garet Bejl i drugi.

Razume se, Nole je najpre nasmejao auditorijum u svom stilu:

Svi su željno iščekivali da vide kako će se Đoković snaći na terenima za golf, a on je oduševio jednim svojim potezom. Naročito komentatora:

Jeste najmanje bitno, ali pomenimo i da je Đokovićev tim pobedio u ovom meču. Bio je u “Timu Monti” sa Geretom Bejlom, Leonardom Fioravantijem, Geretom Hilbertom i Kipom Popertom, a rivali su im bili Tomas Perino, Ketrin Njuton, Karlos Sainc, Viktor Kruz i Adrej Ševčenko.

Novak Djokovic Drives Par 4 | All-Star Match | 2023 Ryder Cup

Nikada u životu nisam igrao golf pred toliko ljudi, a kada se uzme u obzir moj nivo, mislim da sam bio sasvim dobar – rekao je Đoković.

Videli ste kakav je udarac izveo…

Jedan od najboljih koji sam ikada odigrao. Prvo sam hteo da budem oprezan, ali me je bodrenje sa tribina ohrabrilo i uspeo sam – objasnio je Đoković.- Hvala publici što je došla u tolikom broju i stavila me pod ekstra pritisak. Ovo je bilo jedinstveno iskustvo, velika čast i zlatna prilika koja se jednom u životu pruža.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Novak Djoković, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.