08/03/16 - 14:08h

Vesić: Tašmajdan spreman za četvrtfinale Dejvis kupa!

 

Gradski menadžer Beograda, Goran Vesić, izjavio je da će rekonstrukcija stadiona na Tašmajdanu biti završena i spremna do termina četvrtfinalnog meča Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije.

TSS

TSS


Meč između Srbije i Velike Britanije na programu je od 15. do 17. jula.

Gradski menadžer Goran Vesić potvrdio je da će renovirani stadion na Tašmajdanu biti spreman za Dejvis kup meč, a da je na Teniskom savezu Srbije da odluči da li će dve selekcije odmeriti snage tu ili na nekom drugom sportskom borilištu.

Građevinski radovi na stadionu Tašmajdan trebalo bi da budu završeni do 31. marta. U stalnom sam kontaktu sa izvođačima i imam uveravanja da će rok biti ispoštovan. Potom sledi proces tehničkog prijema objekta, za koji verujem da može da bude gotov do sredine aprila. Zatim bi usledilo spektakularno otvaranje stadiona – izjavio je Goran Vesić, a prenela služba za informisanje Beoinfo.

Gradski menadžer je dodao će novi, moderni “Tašmajdan” biti sportski objekat kojim će se naš glavni grad ponositi, kao i da će Beogradu biti čast da se srpski teniseri na čelu sa Đokovićem baš tu sastanu sa Britancima. Kapacitet će biti od osam do 10 hiljada.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Dejvis Kup, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.