22/01/15 - 15:08h

Veliko srce Novaka za buduće šampione (video)

 

Da je Nole veliki teniski šampion znamo već odavno. Da je šampion velikog srca i to nam je poznato. Ipak, svaki put kada najbolji teniser sveta pokaže da je najbolji i van terena shvatimo koju privilegiju imamo što smo iz iste zemlje kao on. Kada zastava Srbije stoji pored njegovog imena i kada to čitav svet gleda, malo je ljudi koji mogu ostati ravnodušni na to. A šta tek reći kada Novak izmami osmehe i ispuni srca mališana širom sveta. Setimo se momka sa prošlogodišnjeg Rolan Garosa s kojim je Novak na nekoliko minuta zamenio uloge. Ipak, Nole ne posustaje i dalje daje dosta materijala klincima da u njemu i dalje vide njihovog idola.

veliko_srce_novaka

I dok je na turniru prvi nosilac prosto počistio sa terena Rusa Andreja Kuznjecovog, dotle je Nole i van njega prilično aktivan i to na način na koji nas je sve navikao. Naime, na ovom videu (na kome je prvih desetak sekundi zamračeno) vidi se kako je prvi reket sveta sasvim sigurno ispunio dan jednom klincu sa kojim je malo “sparingovao”. To je naišlo da bučno odobravanje publike koja se okupila oko terena i koja je zdušno “navijala”.

Iako ime dečaka nije poznato, kao i odakle dolazi, iz publike su se mogli čuti povici “Bravo, Stefane”, što bi moglo da znači da je dečak “naše gore list”. Ipak, kako je Novak već bezbroj puta dokazao koliki je čovek, nema sumnje da njemu ime i poreklo dece ne znače ništa i da bi na isti način usrećio bilo koje dete na svetu. On je jednostavno dobar čovek i istinski šampion!

Nole, još jedno bravo!

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, Australian Open, Australijan Open 2015, Novak Djoković, Rang Lista, Tenis Video, Zanimljivosti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.