06/02/18 - 15:36h

Vavrinka: Top forma je moj glavni cilj

 


Švajcarki teniser Stanislas Vavrinka prvi put učestvuje na turniru u Sofiji.


Twitter

Vavrinka je pozvan da na turniru u Sofiji zameni Grigora Dimitrova, koji je zbog povrede ramena morao da odustane od učešća. Sten je jedini igrač na ovom takmičenju koji je na ATP listi u prvih 20.

Švajcarac je u avgustu prošle godine imao operaciju desnog kolena i kaže da se sada oseća mnogo bolje. Posle Sofije planira da nastupi u Roterdamu i Marselju.

Na ovogodišnjem Australijan openu izgubio je u drugom kolu od Tenisa Sandgrena.

– Čim sam se vratio iz Australije vežbao sam mnogo zbog tela, ali i zbog svoje igre. Osećam se sve bolje i počeo sam da se vraćam u formu. Za mene je bilo važno, i mentalno, a i zbog kolena, da vidim da sve ide u dobrom pravcu. Na AO sam znao da ne mogu da igram najbolje i fizički sam bio daleko od onog gde želim da budem – rekao je Stanislas i dodao:

– Moj glavni cilj je da se vratim na svoj najviši nivo, i što se tiče mog tela, a isto tako i što se tiče tenisa. Znam da je dosta teško biti odsutan šest meseci, potrebno je vreme da se oporavi od operacije. Tako da je to moj prvi cilj. Kada se budem osećao spremnim za sve, videću šta još mogu da ostvarim.

(Tenis Uživo, J. Erdei)


Teme:   ATP, Stanislas Vavrinka, Teniseri, Turniri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.