21/07/16 - 13:35h

Vašington: Nova rasprava i poraz Troickog

 

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je u drugom kolu turnira u Vašingtonu od 158. tenisera sveta, Rajana Herisona iz SAD-a sa 7:6, 6:4.

Viktor Troicki

Viktor Troicki

Pre početka ovog meča, Troicki je sparingovao sa Bernardom Tomićem, ali je zbog kiše na teren ušao policajac i upozorio dva tenisera da se vrate u svlačionice. Viktor i njegov kolega iz Australije žustro su reagovali na ovaj prigovor i ušli u raspravu sa policajcem koji ih je na kraju razgovora „oterao“ sa terena.

Srbin je ponovo izašao na teren kako bi odigrao meč drugog kola, ali se opet nije proslavio.
U meču protiv 158. tenisera sveta, Viktor nije pružio očekivanu igru.

Srpski teniser je napravio brejk na startu i poveo sa 3:1, ali je njegov protivnik uspeo u nastavku da istopi tu prednost i u taj brejku sa 7:4 osigura prednost u setovima.

Nervozni Viktor je nastavio da greši i u drugom setu. Amerikanac je prvi došao do brejka za 2:1, ali je 34. reket sveta odmah uzvratio i poravnao rezultat. Do novih brejk lopti Herison dolazi u sedmom gemu drugog seta. Prvu je Troicki spasio, ali domaći teniser koristi drugu za prednost od 4:3.
Do kraja susreta oba tenisera bila su sigurna na svoj servis, pa je Herison sa ovim brejkom obezbedio mesto u trećem kolu.

(Tenis Uživo, M. Petković)


Teme:   ATP u Vašingtonu, Drugo Kolo, Teniseri, Vesti, Viktor Troicki


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.