22/08/14 - 12:45h

USO (žreb): Srpski derbi u prvom kolu, Ana sa Riske

 

U prvom kolu ženskog turnira na US Openu igraće se srpski derbi između Jelene Janković i Bojane Jovanovski! Ana Ivanović će se u prvom kolu turnira sastati sa Alison Riske iz Sjedinjenih Američkih Država.

Ana Ivanovic

Prvo kolo US Opena doneće na srpski derbi u kome će se sastati Jelena Janković i Bojana Jovanvoski. JJ i Boka nalaze se u delu žreba u kojoj je Poljakinja Agnješka Radvanjska. Prvu veliku prepreku Srpkinje bi imale u trećoj rundi gde bi mogle da se sastanu sa Amerikankom Sloun Stivens. U koliko to prebrodi neka od naših teniserki sledi joj duel sa Anđelikom Kerber.

Ana Ivanović na startu poslednjeg Gren Slema igra protiv domaće igračice Alison Riske. Ona će u drugoj rundi igrati protiv bolje iz meča Mojsburger – Pliškova. Srpkinja je u četvrtinu žreba u kojoj se nalazi Serena Vilijams, pa sa njom može da se sastane u četvrtfinalu. Ivanovićeva ima nešto lakši put do najboljih 16, a u toj fazi turnira projektovana protivnica joj je Italijanka Flavija Peneta.

Gornju polovinu ženskog žreba „nose“ Serena Vilijams i Petra Kvitova, dok su najjače nositeljke u donjoj polovini Agnješka Radvanjska i Simona Halep.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Grend Slem, Jelena Janković, Petra Kvitova, Serena Vilijams, Simona Halep, Sloan Stivens, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti, Zreb


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.