31/08/14 - 10:20h

USO: Lajović poražen u dublu!

 

Srpski teniser Dušan Lajović u paru sa Portugalcem Žoaom Souzom poražen je u meču drugog kola US Opena u konkurenciji dublova od Hrvata Ivana Dodiga i Brazilca Felipea Mela sa 7:6(1), 7:5.

D. Lajović/Ž. Sousa65
I. Dodig/F. Melo77

Dusan Lajovic

Dusan Lajovic

Dušan Lajović je u paru sa Portugalcem Sousom pružio sasvim solidan otpor favorizovanom hrvatsko/brazilskom paru. Lajović i Sousa su bili u potpunosti ravnopravni rivali četvrtim nosiocima na ovom turniru i samo nijanse i nešto veće iskustvo Dodiga i Mela presudili su u ovom meču.

U prvom setu nije bilo brejka, Lajović i Sousa su bili tri puta u prilici da oduzmu servis rivalima, ali nisu u tome uspeli. U taj-brejku, iskustvo Dodiga i Mela je došlo do izražaja, pa su ubedljivim rezultatom od 7:1 prvi deo igre rešili u svoju korist.

Srbin i Portugalac su i u drugom setu imali svoje šanse, ali ponovo nisu imali dovoljno sreće, a ni koncentacije da ih iskoriste. Sa druge strane, hrvatsko/brazilska kombinacija je imala samo jednu brejk priliku, u jedanaestom gemu, koju je uspela da iskoristi, što se ispostavilo kjlučnim za ishod seta, a samim tim im meča.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   ATP Rang Lista, ATP trka, Drugo Kolo, Dubl igrač, Dušan Lajović, Grend Slem, Rang Lista, Teniseri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.