05/09/14 - 23:29h

USO: Karolina u suzama do finala, Peng se srušila na terenu zbog bolova! (video)

 

Danska teniserka Karolina Voznjacki plasirala se u finale ovogodišnjeg US Opena, ali je polufinalni meč obeležila borba Kineskinje Šuai Peng sa samom sobom zbog grčeva, posle čega se u drugom setu gotovo srušila na terenu i u kolicima napustila “Artur Eš”. Rezultat u trenutku prekida bio je 7:6 (7:1), 4:3 za Dankinju, koja će se u finalu sastati sa boljom iz duela Serena Vilijams – Ekatarina Makarova.

K. Voznjacki74
Š. Peng63predaja
Karolina Voznijacki

Karolina Voznijacki

Velika borba vodila se u prvom ženskom polufinalu u Njujorku ove godine. Fanatična Kineskinja igrala je fenomenalno u prvom setu, napravila brejk za 4:3, ali je Dankinja uzvratila odmah za 4:4, a potom je Šuai Peng opet brejkom došla do 6:5, ali je odmah Karolina Voznjacki uzvratila na isti način za taj-brejk. U “trinaestom gemu” Popularna Karo je bila sjajna i osvojila ovaj deo igre sa 7:1, za konačnih 7:6 u prvom delu igre.

Drugi set počeo je bolje za Kineskinju, koja je povela sa 2:0, a onda je Voznjacki stigla to, a potom i preokrenula na 4:3. U tim momentima Šuai Peng je vodila borbu i sa samom sobom. Trpela je velike bolove zbog grčeva, pa je uz pomoć sudija otišla u svlačionicu na medicinski tajm-aut.

Nakon ukazane pomoći prilično grogirana, Kineskinja, se vratila na teren, što se ispostavilo kao loš potez, htela je da nastavi meč, ali pomoći nije bilo jer se srušila na teren. Grčevi su joj zahvatili celo telo, pa su morali u kolicima da je odvezu sa terena, što je kod Karoline Voznjacki izazvalo suze iako je prošla u finale, što svakako nije bio način na koji je htela da se plasira tamo.

Dankinja će se u finalu sastati sa boljom iz duela Serena Vilijams – Ekatarina Makarova.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Grend Slem, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.