02/09/13 - 09:15h

US Open: Na Li bolja od JJ

 

Srpska teniserka Jelena Janković nije uspela da se plasira u četvrtfinale US Opena. Bolja od teniserke iz Srbije bila je Kineskinja Na Li rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:0. Li će se u narednom kolu sastati sa Makarovom, koja je noćas iznenadila i eliminisala Agnješku Radvansku.

J. Janković30
N. Li66
Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

Kineskinja je bolje ušla u meč i već na startu dva puta oduzela Jeleni servis za velikih 3:0. Međutim, Srpkinja je uspela da se vrati u meč sa dva vezana gema i smanji rezultat na 3:2. Ali to nije bio kraj brejkovima, a u takvoj igri bolje se snašla Na. Kineskinja je već u narednom gemu sačuvala svoj servis, a onda još jednom oduzela servis Jeleni janković za veliku prednost od 5:2. Srpkinja je uspela da brajkom smanji na 5:3, ali je već u narednom gemu Na Li opet napravila brejk i osvojila prvi set rezultatom 6:3.

Kada se možda u drugom setu očekivala bolja partija Jelene Janković, Kineskinja je sjajno odigrala ovaj deo, čak tri puta oduzela servis Srpkinji i lako rešila ovaj set u svoju korist ubedljivim rezultatom 6:0.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Grend Slem, Jelena Janković, Osminafinala, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.