03/09/15 - 09:18h

US Open (dubl): Krunić i JJ u drugom kolu

 


Srpske teniserke Jelena Janković i Aleksandra Krunić uspešno su startovale u konkurenciji dublova na ovogodišnjem US Openu! Srpkinje su u prvom kolu pobedile par Anika Bek/Demi Šurs sa 2:0, po setovima 7:5, 6:1. Njihove protivnice u drugom kolu biće Anabel Medina-Gariges i Aranča Para Santonja iz Španije.

J. Janković/A. Krunić76
A.Bek/D. Šurs51
Jelena Jankovic

Jelena Jankovic

U ovom meču videli smo pravu reviju brejkova, posebno u prvom setu. Jelena i Aleksadnra su se u svemu tome dobro snašle i na kraju se zasluženo slavile i plasirale se u narednu rundu takmičenja i tako zakazale duel sa Španjolkama.

U prvom setu videli smo pet brejkova, a sve je počelo u trećem gemu kada su Srpkinje došle do 2:1, potom potvrdivši stečeno – 3:1.Šesti, sedmi i osmi gem bili su takođe brejkovi, pa se nakon 4:4 očekivalo razrešenje u taj-brejku. Međutim, Jelena Janković i Aleksadnra Krunić su u jedanaestom gemu došle do novog, trećeg, brejka, a potvrdivši ga i do konačnih 7:5.

Ovakvim osvajanjem prvog seta Srpkinje su najavile odličan drugi. U ovom delu igre Jelena i Aleksadnra su tri puta oduzele servis rivalkama i tako postavile konačnih i ubedljivih 6:1.

Obe naše teniserke su već završile takmičenje u singl konkurenciji, te se sada mogu fokusirati samo na dubl.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Aleksandra Krunić, Dubl igrač, Grend Slem, Jelena Janković, Teniserke, Turniri, US Open, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.