16/07/15 - 18:38h

Uhapšen Bernard Tomić!

 


Australijski teniser Bernard Tomić uhapšen je u Majamiju pošto je navodno odbio da utiša muziku u svojoj hotelskoj sobi u Saut Biču! Nakon njegovog lošeg ophođenja prema obezbeđenju hotela koje ga je više puta zamolilo da utiša muziku, odgovorni su doneli odluku da ga izbace iz apartmana i prijave policiji.

BernardTomic_630

Gosti luksuznog hotela u Saut Biču požalili su se na buku koja je dolazila iz Tomićevog apartmana, pa su dvojica pripadnika obezbeđenja otišla i tražila da utiša muziku. Prema izveštaju hapšenja Bernard je to odbio zalupivši vrata obezbeđenju. Oni su potom opet pokušali da urazime tenisera iz Australije, a kada im nije pošlo za rukom odlučili su da ga izbace iz apartmana i prijave policiji. Ali tu problemima nije bio kraj.

Pripadnici obezbeđenja su potom, zajedno sa dvojicom policajaca, otišli do Tomićevog apartmana i obavestili njega i njegove prijatelje da pokupe svoje stvari i napuste objekat, jer će u suprotnom biti uhapšeni zbog nedozvoljenog upada na tuđi posed. Očekivano, prijatelji australijskog tenisera su otišli, dok je, opet očekivano, Bernard Tomić odbio to čak i kad mu je ponovo zatraženo da napusti apartman, zbog čega je na kraju morao biti uhapšen.

Bernard Tomić je optužen za opiranje hapšenju i upad na tuđi posed.

Ovo je samo novi u nizu problema za mladog tenisera, pošto je prethodno izbačen iz Dejvis kup tima Australije nakon svađe sa čelnicima Teniske federacije Australije posle jednog svog meča na Vimbldonu. Inače, Australija ovog vikenda igra četvrtfinalni susuret Dejvis kupa protiv Kazahstana i predvođena Kirgiosem, Grotom, Kokinakisom i Hjuitom ima odličnu šansu da se plasira u polufinale. Očigledno da Bernard ima druge planove i da ga igra za reprezentaciju baš i ne zanima.

(Tenis Uživo, N. Mihajlović)


Teme:   Bernard Tomić, Teniseri, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.