13/07/16 - 18:08h

TSS i Pežo potpisali sponzorski ugovor

 


U prostorijama press-centra SC Tašmajdan danas je potpisan ugovor o sponzorstvu između Teniskog saveza Srbije i kompanije “Euroimpex autogroup”, ekskluzivnog uvoznika “Pežo” proizvoda za Srbiju i Crnu Goru.

tss pezo
U ime Teniskog saveza ugovor je potpisao predsednik Mirko Petrović, a ispred Pežoa direktor Dragan Korpivica.

Potpisivanje ugovora sa ovako renomiranim proizvođačem automobila koji u svojoj gami ima modele koji su nosioci titule “Automobil godine“ svakako će mnogo značiti našem savezu i svim selekcijama u ostvarivanju još boljih rezultata – istakao je između ostalog Mirko Petrović.

Dragan Koprivica je rekao da će našim najboljim teniserima na raspolaganju biti i najnoviji model “Pežo treveler” kao i svi drugi do sada javnosti dobro poznati modeli koji iz dana u dan osvajaju simpatije klijenata širom zemlje i beleže sve bolje rezultate u prodaji.

Imajući u vidu dosadašnju podršku koju “Pežo” pruža teniskom sportu širom planete, potpisivanje ovog ugovora je logičan nastavak u realizaciji globalne strategije i snažna podrška najpopularnijem individualnom sportu u Srbiji.

U naredne tri godine Peugeot vozila će biti na raspolaganju članovima Dejvis i Fed kup timova ali isto tako i članovima mlađih kategorija kojima je podrška najpotrebnija.
Francuski proizvođač automobila je već više od dvadeset godina zvanični prevoznik svih učesnika najprestižnijeg teniskog turnira “Rolan Garos”, čime je i počela podrška Pežoa teniskom sportu.
U januaru 2014. godine najbolji igrač sveta Novak Đoković je postao ambasador Pežo brenda, kada je proizvođač automobila po prvi put promenio svoju strategiju imajući u vidu da do tada nije bila praksa da se sa ovako zvučnim imenima iz sporta potpisuju ugovori. Ipak, Novakova planetarna popularnost i sve vrednosti koje on predstvalja bili više nego dovoljni da se odluče za ovakav potez.

(Tenis Uživo, M. Marjanović)


Teme:   Teniski savez Srbije, Vesti


Komentari

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.